Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Zomerbingo in de recratiezaal Craneveer

Datum: 
zondag 14 juli 2024 15:00 tot 17:00

In juli organiseert Craneveer weer een bingomiddag. En wel op zondagmiddag 14 juli. Vanaf 14.45 uur is de recreatiezaal (Viottastraat 12) open, om 15.00 uur beginnen we en we verwachten rond 17.00 uur af te sluiten.
We spelen een aantal rondes, waar wederom leuke prijzen mee te winnen zijn. Iedereen, van jong tot oud is welkom, het gaat vooral om de gezelligheid (kinderen Uitnodiging bingomiddag zondag 14 juli uitsluitend onder begeleiding van een volwassene).
Vanuit Craneveer zorgen we voor wat lekkere hapjes op tafel en aan de bar zijn drankjes te koop. De entree is kosteloos en per spelronde krijgt u één kaart om mee te spelen. Wilt u met meerdere kaarten per ronde spelen, dan kunt u deze kopen voor € 1,- per stuk.

In verband met de organisatie willen we graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Aanmelden kan vanaf nu tot uiterlijk donderdag 12 juli via activiteiten@craneveer.nl of telefonisch bij Marjan via telefoonnummer 026 – 351 00 51.

We kijken uit naar uw/jullie komst!