Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Kindertoeslagenaffaire; Ontmoetingen met lotgenoten

Bent u een gedupeerde ouder van de kindertoeslagenaffaire? Misschien vindt u het fijn om andere ouders te ontmoeten die hetzelfde is overkomen. Het delen van ervaringen en het herkennen van elkaars verhaal kan soms helpen. Gewoon eens een luisterend oor. Elke 2e woensdag van de maand is er een mogelijkheid u verhaal te delen, een kopje koffie te drinken. Dit kan bij de D3rde Verdieping. De D3rde Verdieping vindt u op Rozet 3.09, Kortestraat 16 in  Arnhem. De eerstvolgende open inloop is op woensdag 11 mei.