Een grote groep vrijwilligers in de wijk staat voor u klaar als u vanwege maatregelen die te maken hebben met de verspreiding van het Corona-virus ergens hulp bij nodig heeft.

Lees hier wie wij helpen en waarmee we kunnen helpen.  Deze informatie verandert elke dag!

Corona-hulp Craneveer

Een grote groep wijkgenoten zet zich in voor buurtgenoten.  Wij richten ons op alle bewoners van de wijken Alteveer en Cranevelt die extra ondersteuning nodig hebben: wij coördineren hulp binnen de wijk.

In geval van nood: bel de huisarts!

Het kan zijn omdat je een dagje ziekerig bent, dus even de hond niet kan/mag uitlaten.  Of misschien mag je door ouderdom of chronische klachten voor langere tijd niet de deur uit.  Mensen waarvan het werk nu te veel vergt (bijvoorbeeld in het Ziekenhuis) staan wij bij.  Ook helpen wij jou, als je de buren helpt.  Wij proberen iedereen bij te staan deze weken door te komen.

Onze dienstverlening is in opbouw: er hebben zich al veel vrijwilligers gemeld.  De verschillende organisaties in de wijk worden betrokken alsook het Rode Kruis.  Veel aktiviteiten staan op het punt te beginnen, zo wordt bijvoorbeeld de thuisbezorging opgezet in samenwerking met de Coop.

Wij kunnen u vandaag al helpen! Wilt u hulp?  Wilt jij een ander helpen?  Neem dan nu contact op met uw vraag of aanbieding:

Vrijwilligers die zich al via Nextdoor hebben gemeld hoeven dat niet opnieuw te doen.  Wij delen onze ervaring graag met andere wijkverenigingen.