De Corona-hulp Cranevelt/Alteveer is nog altijd actief.
Nu de besmettingen weer oplopen en er mogelijk weer meer vraag komt naar hulp kan er nog altijd een beroep gedaan worden op een fantastische groep wijkgenoten die zich belangeloos inzet voor buurtgenoten. Het telefoonteam staat ook klaar om deze hulp binnen onze wijk te coördineren.

Corona-hulp Craneveer

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

  • U wacht op de uitslag van een pcr-test of er is sprake van een corona-besmetting waardoor u en uw huisgenoten de deur niet uitkunnen, maar de hond moet wel uitgelaten worden.

  • U valt vanwege uw leeftijd of aandoening onder de groep kwetsbaren en komt liever zo min mogelijk in winkels, maar heeft wel een boodschap nodig, ligt er medicatie voor u bij de apotheek of er moet iets gepost worden.

  • Je werkt in de zorg en er wordt veel van je gevergd. Soms kan een kleine praktische ondersteuning of een pan soep die klaar staat zoveel voor je betekenen.

Laat het telefoonteam weten waarmee we kunnen ondersteunen, ook als het iets anders is dan bovengenoemde. We zoeken iemand zo dicht mogelijk bij u in de buurt die deze ondersteuning kan en wil leveren. Er zijn geen kosten verbonden aan deze hulp.

Bellen bij voorkeur tussen 10.00 - 14.00uur, dan is de kans groot dat u diezelfde dag nog hulp krijgt.

06-41608824

In geval van acute of aanhoudende corona klachten, zoals koorts en benauwdheid:

Bel uw huisarts

Wil jij je aanmelden om incidenteel ook een buurtgenoot te ondersteunen met een simpele actie en heb je je nog niet eerder aangemeld of wil je ons iets anders laten weten?
Mail dan naar corona@craneveer.nl