Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Vrijwilligers gezocht voor Koningsdag

Het is weer bijna Koningsdag, een feest dat wij met de hele buurt met veel plezier ieder jaar vieren. Het succes van het feest valt of staat met de hulp van vrijwilligers. Op de dag zelf zijn zeker 30 personen nodig voor verschillende activiteiten. Zoals begeleiding voor de fietstocht, personen die willen helpen met de opbouw en na afloop het opruimen van het Oremusplein, begeleiding van de spelletjes of misschien sta je liever achter de koffietafel? Kortom er is altijd genoeg te doen! Als je in de vrijwilligerslijst opgenomen wilt worden of plaats wil nemen in het Oranje Comité, laat het ons dan weten via oranjecomite-craneveer@hotmail.com